ELSA ARTADI / Joan Llopis Torres

Información
Joan Llopis 11 Mayo 2022 368 Votos Correo electrónico Imprimir

Ratio: 5 / 5

Inicio activadoInicio activadoInicio activadoInicio activadoInicio activado
 
social youtube xornalgalicia   feed-image
Arribarà un dia que els conductors d'autobús, cansats i farts, plorant, deixaran la feina i se n'aniran a casa per no tornar. Passarà el mateix amb els cambrers. A la segona part de qualsevol partit de futbol no podrem demanar una altra cervesa.
Si bé, no plorant, perquè els cambrers estan fets d'un altre tarannà, però se n'hauran anat a casa deixant el món estupefacte. Els trens es pararan i es quedaran les empreses, els comerços i tots els serveis, deserts de gent, desolats. La gran majoria serà una multitud plorosa que tornarà cansada a casa seva com unes tribus marxant a la terra de promissió.
Per inútils, els bancs llençaran els diners al carrer sense que, indiferent, la gent no en faci cap cas, ja que no hi haurà res per comprar. Els metges no tindran cura dels malalts.
Com que tot té una part bona, ens lliurarem dels advocats i d'aquells oficis que no cal anomenar, ja que es pot anar al detall segons sigui el gust, les malícies i les preferències de cadascú.  L'èxode com a senyal dels temps que vindran ja ha començat a l'ajuntament de Barcelona amb la tornada a casa seva de la consellera Artadi. La Generalitat de Catalunya, sense que ningú se n'adoni, es quedarà sense fer res.
Els papers amb totes les seves firmes i amb els seus segells quedaran sense cap conseqüència escampats inútils per les sales i els despatxos, com quan bufa un vent fort que s'ho emporta tot.
 
Joan Llopis

campana_de_propinas