Els que, sent nens, pagàvem dues pessetes mensuals al Frente de Juventudes per poder banyar-nos a la piscina (deu ser per això que li dèiem la piscina del Frente de Juventudes -els nens som així d'innocents), també ens "vam fer" (liberum, sed sine caritate) de la Congregació Mariana per poder jugar al ping-pong, després ja es va dir més fi tennis de taula. Eren els anys en què inevitablement havies de confirmar-te de mà del Bisbe. En el meu cas, li va tocar la sort al Cardenal Arriba i Castro, que es deia 'paulí', com si els bisbes poguessin ser altra cosa que curiosa i històricament uns heretges paulins. Jo vaig arribar a conèixer a algun nen que es deia Paulino. Amb aquesta creu i aquest sacrifici segur que van al cel encara que no siguin catòlics romans, però els seus pares haurien d'anar a l'infern de la bona gent inocent, que és on anirem tots, juntament amb tots els necis, siguin conjurats o vagin per lliure amb el seu pseudapostolarum philosophiae, siguem cadascú el que siguem, sent els necis sempre els altres, sense cap dubte.
En tot cas, Bernat Dedéu, fins i tot enmig de totes les suposades confusions -en l'assumpte a tractar no hi ha cap-, un ha de saber si va a la congregació perquè el confirmin o per jugar -siguem fins- a tennis de taula, no fos cas que al final el senyor bisbe es cregui que anem compungits i en fila índia sense saber a què, però a confirmar-nos, sinó per ordre de l'autoritat, res de sants innocents, no hi hagi confusions.


Doncs al final, sense cap ordre i desordenat de tot, sense haver militat en res ni pel ranxo, més que en el que m'és natural, resulta que sóc català. Per resumir l'assumpte: el meu president legítim és Puigdemont i, sense cap confusió, el meu govern és el Govern de la Generalitat (encara que no s'està pagant a escot, tots en general, sinó que se l'estan carregant uns pocs). El que no entenc és com, alguns, seguint a aquests desconsolats (Bernat Dedéu), els que creuen en els miracles de la nit al dia, per no ser Catalunya Estat sobirà des d'ahir o des de fa un any, no escriviu res més que rebutjos i crítiques a l'esforç i sacrificis de tanta gent catalana, tractant-la com criatures (i del Govern), sense, moltes vegades, dir una sola paraula en contra d'aquells que menyspreant tots els conceptes de sobirania ciutadana i els drets socials i individuals, impedeixen per la força i la mentida sense escrúpols, irracionalment, il·legítimament, sense cap vergonya, exercir aquests drets.
Doncs dues coses: un ha de saber on és -no només què vol ser de gran-, Bernat Dedéu, i, molt important, un ha de saber qui són els seus, amb qui s'està, doncs de tant criticar els suposadament " els teus ", no sigui que facis més nosa que favor.

Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

  • Una trama piramidal que podría haber recaudado ya más de 500 millones de euros con material sanitario presuntamente falsificado apunta directamente a Feijóo.

    Xornal Galicia A Coruña Lugo Ourense Pontevedra Vigo Santiago Localidades[…]

    Una trama piramidal que podría haber recaudado ya más de 500 millones de euros con material sanitario presuntamente falsificado apunta directamente a Feijóo. El Gobierno liderado por Feijóo  APROVECHÓ LA PANDEMIA Y EL CORONAVIRUS PARA REALIZAR UN NEGOCIO PIRAMIDAL EN MATERIAL SANITARIO PRESUNTAMENTE FALSIFICADO POR TODO ESPAÑA, desde  la Xunta que ponía en funcionamiento su maquinaria comercial a través del (CECOP) Centro de Coordinación Operativa), para realizar un negocio piramidal compartido y utilizando como intermediaria  la empresa SIBUCO 360 S.L y las mascarillas que llegaron a la sede del Sergas en Negreira comenzando su venta a través y web institucional del Sergas con las líneas 902 077 333 como teléfono único de contacto con la Xunta de Galicia http://archive.is/FkQwZ cuya publicidad y campaña fue lanzada por María del Mar Sánchez Sierra ( Asesora del PPdeG ) bajo presupuesto de más de 390.000 euros en el que si incluye campañas pidiendo donativos con el ASUNTO ANÖNIMO, para justificar y presuntamente blanquear capitales a través de 4 cuentas bancarias en distintas entidades privadas, entre ellas ABANCA, SABADELL, SANTANDER etc . Comenzando la publicidad y pesca de[…]